Spa Wellness of Spa Hamam behandelingen zijn weldadige behandelingen op basis van verzorgende lotions, minerale klei en oliën. Ze worden door mij toegepast op de rug en/ of het gezicht en zijn geschikt voor diverse huidtypen. Naast het feit dat Spa Wellness behandelingen heel gezond zijn, zijn ze ook nog eens een genot om te ondergaan. Velen ervaren een behandeling als een echte verwennerij voor zichzelf, anderen kiezen voor deze behandeling om hun klachten te verminderen.

De Black Mud (zwarte modder) dat als masker wordt gebruikt voor een Spa Wellness Hamam gezichtsbehandeling of als pakking voor een Spa Wellness Hamam rugbehandeling, komt van oorsprong uit de Dode Zee. Omdat de Black Mud plaatselijk puur gebruikt kan worden is het een uitstekend middel om huidproblemen zoals psoriasis, eczeem en acne te behandelen. Black Mud als pakking aangebracht op het lichaam of gedeeltes van het lichaam vermindert stress en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Spa Wellness Hamam gezichtbehandelingen en Spa Wellness Hamam rugbehandelingen zijn echt ‘de top’ voor de verzorging van de huid, het lichaam en de algehele ontspanning. Verwen uzelf eens met een heerlijke Spa Wellness behandeling bij Relax 4 Her massage Alkmaar. Klik hier voor de Spa Wellness arrangementen.