We beginnen dit jaar nu al geweldig met een nieuwe aanwinst in ons team: Lianne Reijntjes. Lianne is een bezig bijtje met al een aantal mooie successen achter haar naam. Ze wil zich graag meer toeleggen op waar ze in 2017 haar papieren voor heeft gehaald: masseuse/ schoonheidsspecialiste en heeft daarvoor haar eigen praktijk opgezet: Shine Honey. Lianne is nog druk bezig met het bouwen van haar website (https://www.shinehoney.nl), maar dat is haar als professioneel schrijfster wel toevertrouwd. We zijn er van overtuigd dat ze met haar lieve uitstraling en drive veel klanten zal laten 'shinen'. Haar behandelingen vind je terug in het gezamenlijke reserveringssysteem en zij werkt net als Robin en ik in dezelfde praktijkruimte. Van harte welkom Lianne!"

 

Over Lianne

Hoi, ik ben Lianne Reijntjes, 30 jaar oud en wonend in Alkmaar met mijn partner. Ik behaalde mijn diploma schoonheidsspecialiste aan de Wellness Academie in Eindhoven. Daarna verhuisde ik naar Noord-Holland en kwam het er lange tijd niet van een eigen praktijk te starten. Via Robin Holt, van de praktijk Holt&Relax, kwam ik in contact met Eljada, en ik besloot de uitdaging aan te gaan! Sinds 2023 werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste en masseuse in mijn eigen praktijk Shine Honey.
Mijn missie is om elke vrouw te laten stralen! Ik ben ervan overtuigd dat als je af en toe lekker een verwenmomentje voor jezelf neemt, je veel beter in je vel zit en ook gelukkiger door het leven gaat. Een lekkere schoonheidsbehandeling, een massage… er is van alles mogelijk! Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste werk ik ook als beauty advisor bij de Rituals in Alkmaar, dus ik zit 24/7 in de schoonheidsverzorging, heerlijk! Ook heb ik de ambitie om in de toekomst nog veel meer kennis op te doen en scholingen/cursussen te volgen, zodat ik nog veel meer aan mijn aanbod toe kan voegen.
Voor nu: tot ziens in de praktijk. It’s your time to shine, honey!