Francis Evers

Lieve Eljada (en uiteraard Rene de webmaster niet te vergeten),
allereerst mijn complimenten voor jullie website! samen hebben jullie in een korte tijd er ontzettend aan getrokken, heel knap! Het ziet er prachtig uit, de combinatie qua kleur en de naam van de salon passen uitstekend bij elkaar.Het straalt en ziet er super 'Relax' uit...top!
Verder wil ik voor de lezers van het gastenboek Relax 4 Her ook mijn reactie van Marktplaats plaatsen wat mijn ervaringen tot nu toe zijn geweest met Eljada ...

 

Reactie van de adverteerder
Eljada! Dank je wel voor je aanbeveling! Vond en vind je een super serieuze cursiste, de afgelopen maanden heb je geoefend op ruim 60 modellen(op kennissen, vrienden, familie tot schoonheidsspecialisten) heb zoveel verslagen gelezen van hen met hele mooie waarderingscijfers van boven de cijfer 8. Jouw inzet was boven alle verwachtingen. Tjonge wat heb je er een werk van gemaakt! Zowel de Klassieke massage lichaam als gezicht geef je perfect! Ben ontzettend trots op je, je bent een van de weinige die het voor 100% hebt afgerond. De cursisten die tot nu toe hier zijn geweest voor de Klassieke massage zijn tussentijds gestopt vanwege de weinige inzet. Ook de workshop Hot en Coldstone gezicht die je hierna hebt gevolgd ging perfect. Het model (sportmasseuse) was diep onder de indruk en kon overduidelijk voelen dat jouw handelingen met het aanbrengen van de olie en het masseren met de stenen super professioneel aanvoelde. Ook het reinigen van het gezicht ging perfect! Zoals het hoort! Weet dat je inmiddels van start bent gegaan met je eigen massagepraktijk! Als alle oefenmodellen bij jou in de regelmaat nu als klant voor een behandeling komen (wat ik wel van hen verwacht) dan is de start qua vaste klanten top! Inwoners van Alkmaar deze Klassieke massage masseuse en Hot en Coldstone therapeut is heel goed! reserveer een behandeling bij haar, u zult er absoluut geen spijt van krijgen. Eljada, wens je heel veel succes met je nieuwe baan en zie je heel graag terug voor de andere opgegeven workshops! Liefs, Francis.


zaterdag 10 april 2010
Mascha Smit

Hoi Eljada

Gefeliciteerd met je nieuwe salon! Ik wens je heel veel succes!

Je site ziet er mooi uit!

Groetjes Mascha

 


woensdag 07 april 2010
Debbie Daanen

Lieve Eljaad,

Wat ziet het er fantastisch uit!

Heel veel succes en plezier met je salon.Ik ben er van overtuigd dat dat gaat lukken,mensen zullen zich op hun gemak voelen bij jou en dat is een goede basis voor ontspanning.Hoop dat velen de weg naar jou weten te vinden binnenkort,ik maak ook een afspraak eerdaags!

Liefs van Deb


donderdag 01 april 2010
Bettie Mets

Hoi Eljaad.

Ik heb even je website bekeken maar hij ziet er fantastisch uit.

Hij is volledig in overeenstemming met de massages die je me al gegeven hebt.

Liefs Ma


woensdag 31 maart 2010
sobai vrolijk

Geachte mevr mets

Ik wil u succes wensen met u praktijk. Naar aanleiding van u massage heb ik besloten zeker terug te komen

vriendelijke groeten sobai


maandag 29 maart 2010
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message