Barbara van Wieren

Ze maakt haar naam waar RELAX!!

Hier en daar volgt een flinke 'ontknoping'maar zelfs daar word je blij van!!

Zeker de moeite waard!!

 


vrijdag 30 april 2010
Sandra Hink

Hoi Eljada,

Ik heb heerlijk genoten van je massage. Ik was bijna is slaap gevallen. heel 'relax'.

De afspraak staat alweer voor de volgende keer. Veel succes met je salon.

Complimenten voor de website.

Groetjes,

Sandra


donderdag 29 april 2010
Monique Olsder

Beste Eljada,

Ik kom nu al voor de 2e keer superrelax van jouw massage thuis! De eerste keer is door jouw gezichtsmassage mijn hoofdpijn helemaal verdwenen en nu zijn er heel wat knopen in mijn rug weggemasseerd. Dit houden we er zeker een keer per maand in! Bedankt en ga zo door!

Groetjes, Monique


woensdag 28 april 2010
Diane

Lieve Eljada,

Afgelopen week heb je me een heerlijke gezichtsmassage gegeven. Ik ontspande volledig. Je hebt het helemaal in je vingers. De salon is prachtig geworden en je straalt heel veel rust uit.

Je gaf aan dat er, gezien mijn zwangerschap, niet heel veel mogelijk is nu, maar dat een voetmassage zeker nog tot de mogelijkheden behoort. Op mijn vraag of dat ook mogelijk is als ik vocht vasthoudt, vertelde je dat het juist dan goed is om te masseren om afvalstoffen kwijt te raken. Je bent zeer kundig in je vakgebied!

Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de andere massages de je uitvoert en kom zeker terug!


vrijdag 23 april 2010
Mariska Smit

Vandaag een heerlijke gezichts- en lichaamsmassage gekregen. Dit is de eerste keer dat een massage écht iets met me deed. Ik was ruim anderhalf uur helemaal van de wereld en later op de dag merkte ik ook aan mijn lichaam dat er van alles is losgemaakt. Eigenlijk zou je zo'n massage bij wijze van APK eenmaal per maand moeten laten doen.

Geen afleidend gebabbel en heel veel aandacht voor comfort en warmte en persoonlijke wensen. Eljada straalt rust uit en haar warme, rustige en sterke, doeltreffende handen zijn juweeltjes.

Eljada, dankjewel en tot ziens!


woensdag 21 april 2010
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message