rosalinde

Hey Eljada,

Ik hoorde van Francis dat je bent geslaagd voor je voetreflex!!! Harstikke goed joh en ontzettend gefeliciteerd!!! Je site ziet er ook ontzettend mooi en verzorgd uit, en uit ervaring weet ik dat je ook erg goed masseerd!!! Ik wens je heel veel succes, ik zie jou heel binnenkort weer!

Groetjes Rosalinde

 


zaterdag 22 mei 2010
Bettie Veen

Hallo Eljada.

Prachtige site! En ik kan het echt zien, want wij hadden ook zo'n site! Klaas is ook maseur en ook met hotstone massage.

En een hele goeie!

Maar is voor !00% afgekeurd!

 Ik  mis de massages heel erg.

Veel succes en liefs Bettie


zaterdag 22 mei 2010
Francis

 

Eljada, lees ik het goed..je bent geslaagd! drie maal HOERA!!! Van harte gefeliciteerd! Je gaat als een speer!

Weer een prachtige behandeling erbij om aan al je oude en nieuwe klanten te geven. Nog even en ze kunnen voor een hele dag een complete  “  relax menu “ bij je reserveren. Reken maar dat men met deze nieuwe behandeling bij je terugkomt. Weet uit ervaring dat een ieder met klachten (lichamelijk en/of emotioneel) door een voetreflex behandeling  hun balans tussen lichaam en geest terugvinden waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen! Maar ook zonder klachten zal een ieder door een voetreflex behandeling zich ontspannen, van hun afvalstoffen afkomen en er ontzettend veel baat bij hebben zodat klachten preventief kunnen worden voorkomen.

Kon het echt niet laten iets voor je te kopen na al die inzet, heb een paar ‘voeten’ voor je gekocht zo kan iedere klant tijdens een behandeling bij je zien welke punten corresponderen met het inwendige van de mens.

 

Ontzettend veel succes met je nieuwe behandeling! Liefs, Francis. 

 


donderdag 20 mei 2010
stieneke van dijk

lieve Eljada

ik probeer het vandaag weer.. omdat de eerste keer niet gelukt was mijn e-mail.. zou niet korekt zijn..naar je toe te sturen..

ik wil je zeggen wat een mooie webside heb je zou wel door rene komen..

ik wens je heel veel succes en ga deze maand nog een afspraak met je maken..

groet stieneke


zaterdag 08 mei 2010
Sacha

Lieve Eljaad,

 

Ik wens je heel veel succes met je massagestudio. Je doet het echt fantastisch en ik zal het zeker iedereen aanraden! Ik voel me echt super ontspannen na een behandeling.

Ik kijk nu al uit naar de volgende massage!

Veel liefs, Sacha


woensdag 05 mei 2010
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message