Marianne

Eljada het is iedere keer weer "lekker" als je mij onder handen neemt. Dank je wel.

Marianne


zaterdag 03 juli 2010
Elaine Rutgers

Hallo Eljada,

Alweer een paar weken geleden erg genoten van een totale lichaamsmassage. Van een week vol haasten naar even alleen maar ontspannen en de verdere dag in een heerlijk "kabbeltempo" voortzetten. Kijk alweer uit naar de volgende afspraak.

 

Groetjes van Elaine.


maandag 14 juni 2010
Francis Evers

Lieve Eljada,

Vorige maand had je hier de Spa Wellness Gezichtsbehandeling gevolgd. Het ging je uitermate goed af! wederom mijn complimenten! Voor jou lag als model een ex-cursiste schoonheidspecialiste en zij was super tevreden over de behandeling. Haar huid zag na de behandeling heerlijk jong en fris uit en   voelde dagen superzacht aan.

De Spa Wellness behandelingen zijn de afgelopen periode sterk in opkomst mede door het gebruik van o.a. natuurlijke producten zoals Dode Zee, Himalaya en zuivere oliën zonder enige toevoegingen van parabenen, flavaten, conserveringsmiddelen en andere gifstoffen.

Door deze producten te combineren ondervindt de huid een vernieuwing. De combinatie herstelt de balans, verzorgt de opperhuid, de glans en laat een fluweelzacht gevoel op de huid achter.

Jouw klanten kunnen komen  genieten van de diverse Spa Wellness behandelingen. Het is absoluut geen overbodige luxe om zo’n behandeling te ondergaan. De dode huidcellen worden verwijderd en de huid is klaar voor de zon waardoor het er mooier en verzorgder uit gaat zien. Mede door een betere opname van de verzorgende producten. Maar ook na een zonnige periode is het welkom! Want een mooi huid is goud waard!

Deze natuurlijke pakkingen voor het ontgiften van het lichaam, het stimuleren van de complete stofwisseling, het voeden, verstevigen en verzorgen van de huid dragen bij voor een mooie jonge en gezonde huid maar ook uiteraard niet te vergeten voor de ultieme “RELAX”.

Ga je heel snel zien voor de andere cursussen! En wens je ook nu veel succes met je Spa Wellness Gezichtsbehandeling.

Liefs,Francis.


maandag 14 juni 2010
Simone Wilken

Hai Eljada,

Ik heb erg genoten van je gezicht en voetmassage!

Dat had ik echt even nodig, ik moest nog een aantal dagen werken voor mn zwangerschapsverlof...de laatste loodjes wegen het zwaarst.. met jouw heerlijke massages kwam ik deze dagen goed door!

Wanneer ons kleine meisje er is, kom ik zeker gauw bij je terug want je hebt echt een gave hoor!

Veel groetjes Simone


zondag 30 mei 2010
Angelique

Hoi Eljada,

Ik heb genoten van de massages. Wat kan je dat toch goed. En van harte met het halen van je  voetreflex examen. Ik vind het knap dat je dat allemaal doet.  Ook ik kijk erg uit naar de volgende keer. Je salon is erg mooi en leuk ingericht, heel relax.

Zie je gauw weer.

Veel liefs,  Angelique Martinez

 

 

 


maandag 24 mei 2010
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message