Lot Posthumus Meyjes

Beste Eljada,

Niet eerder ben ik bij jou geweest, maar wat was het fijn om door jou gemasseerd te worden. Oog voor detail ( pijnlijke rug en nek), voetenzak om mijn koude voeten, een elektrische deken op de massagetafel en heerlijke balsem voor de spieren. Kortom genieten en meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor januari. Jij hebt er een vaste klant bij!

Groetjes Lot


vrijdag 18 december 2015
Wenkbrauw verven

Beste Eljada,

Een paar keer triggerpoint massage gecombineerd met wenkbrauw verven.
Over het wenkbrauw verven wilde ik graag kwijt, dat dit met veel zorg wordt gedaan. Er wordt goed gekeken en in overleg welke kleur de wenkbrauwen worden geverfd. Het resultaat mag er dan ook wezen, ben er erg blij mee! Blijft ook een tijd zitten.
Bedankt! en tot de volgende keer


zaterdag 26 september 2015
Ellis: Triggerpoint massage

Hoi Eljada,

Vandaag voor het eerst een triggerpoint massage gehad. Het was überhaupt de eerste keer dat ik een massage nam. Ik voelde mij meteen welkom en op mijn gemak! En merkte meteen verschil na de triggerpoint massage. Met de oefeningen ga ik zeker mee aan de slag. Kijk uit naar de volgende afspraak. Kan het iedereen aanraden om bij jou langs te komen.

Groetjes Ellis


donderdag 25 juni 2015
ramona pepping

Hallo Eljada,

Bedankt voor de Triggerpoint massage.. Je wist de gevoelige plekken in 1x te vinden..  De mail met mijn "huiswerk"heb ik ontvangen en doorgelzen.. Het zijn oefeningen die te doen zijn.. Dus we gaan er voor.. Groeten Ramona.. 


donderdag 04 juni 2015
Francis: lieve Eljada

Langs deze weg wil ik je van harte feliciteren met het 5 jarig bestaan van Relax 4 Her! Jij komt er wel, dat heb je inmiddels bewezen. Wens je voor nu en in de toekomst heel veel geluk en succes en dat al jouw dromen uit mogen komen! 


Liefs, Francis.


woensdag 01 april 2015
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message