Seraja Dekker: Seraja

Lieve Eljaad,

Afgelopen week een heerlijke gezichtsbeh. van je gekregen heel lekker, m'n huid voelde zijdezacht aan. Binnenkort kom ik weer is voor een Hotstone massage, ook heerlijk!

Groetjes, Saar


vrijdag 01 oktober 2010
Francis

Rene en Eljada!

Jemig! was zojuist even op jullie website....

Even een moment van verbazing...wat creatief en wat geweldig mooi hebben jullie dat gedaan! Heel apart al die certificeringen ...top!(en tevens reclame voor mij) dank jullie wel!

En idd Eljada...je gaat als een speer! ben super trots op je!

Ga zo door! jij komt er wel!

Ik ga je 24 september weer zien als model voor de klassieke massage gezicht, hals en decolleté voor twee terugkom cursisten maar dit keer noteer je ook de uitgevoerde grepen en dan ga ik heerlijk liggen in de stoel.

Liefs en uiteraard heel veel succes met je verdere opleidingen en alle behandelingen! Francis.

 

 


vrijdag 10 september 2010
Warna: heerlijk

Lieve Eljada,

Wat was het weer genieten. Ik heb nu al verschillende massages gehad en ik vind de hot stone massages heerlijk ontspannend. Ook de gewone massage heb je helemaal in je vingers; ik voel me tenminste echt verkwikt... nou ja je wordt er lekker rozig van.

Ik zie uit naar de volgende massage. Liefs Warna


woensdag 01 september 2010
Erika

Lieve schat, je Studio ziet er geweldig uit, de producten die je aanbied zijn geweldig, je masseert als geen ander en je gastvrijheid is verbluffend.... kortom ik heb intens genoten en kom graag nog eens terug voor nog meer kneedwerk hahahaha

Heel veel liefs van mij!

Erika


donderdag 19 augustus 2010
Francis Evers

Lieve Eljada

 

nog even op de valreep voordat je (jullie) van een welverdiende vakantie gaat (n) genieten...

Alle geplande workshops en cursussen zijn hier afgerond, je bent een kanjer! Ik heb met ontzettend veel plezier aan jou les gegeven en heb begrepen dat je veel hebt geleerd. De maanden zijn voorbij gevlogen. Zal je frequente aanwezigheid missen, maar we houden contact! Onderstaand nog een reactie op jouw aanbeveling via Marktplaats

 

Reactie van de adverteerder geplaatst op 7-7-2010

Wat een mooie aanbeveling weer! Je ging zoals gewoonlijk als een speer! De workshop Hot en Coldstone stenen massage lichaam ging fantastisch. Een dikke pluim van mij maar ook van de sportmasseuse Rosalinde, het voelde goed aan en zij was heel erg over je te spreken. In combinatie met de eerder geleerde klassieke massage zagen de technieken er super goed en professioneel uit.

Kort daarop volgde je de Spa Wellness Gezicht ook dit model was diep onder de indruk, deze schoonheidsspecialiste was tijdens de workshop in diepe ontspanning. Ze ging weg met een mooie zachte en opgeknapte huid verlost van haar dode huidcellen waar zij nog dagenlang plezier van heeft gehad. De kompressen, de peeling, het samenstellen en het aanbrengen van een gezichtsmasker op basis van Dode Zee mineralen en modder heb je jezelf binnen no time eigen gemaakt, klasse!

Maar je was er nog niet, je kwam terug voor de Spa Wellness Rug Comfort en als model kwam Fie, een bloedserieuze ex-cursiste die niet snel tevreden is en altijd op scherp staat. Jeehhhhh! Ook tijdens deze workshop heb je ons laten zien dat je het in je vingers hebt. De uren vlogen voorbij, je deed het ontzettend goed het model en mijn persoon waren meer dan super tevreden, onze complimenten!

Eljada de cursussen en workshops heb je na alle tevredenheid gevolgd en afgerond, vond je een uitzonderlijke en leergierige cursiste die er voor gaat, dat heb je duidelijk bewezen! Ik kan je met een gerust hart loslaten en heb er alle vertrouwen in dat je perfecte en geweldige behandelingen weet te geven aan jouw klanten. Ben super trots op je. Aan een ieder die kiest voor een gevoel van maximale ontspanning, reserveer en maak kennis met een van de behandelingen. We houden contact ! ga je morgen alweer zien voor een van de ‘opfrisdagen’ maar kom in de toekomst zeer zeker bij je terug. Heel veel suc6 met je veelzijdige behandelingen!

Liefs, Francis.

 

 


woensdag 07 juli 2010
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message