Francis: Suprise! onverwacht bezoek...

Lieve ex-cursiste,

 

Afgelopen donderdag bij jou een heerlijke Spa Wellness masker behandeling en aansluitend een Hot en Coldstone massage gezicht ondergaan(even een moment van rust).

 

Deze behandelingen waren gereserveerd door Leo de Boer (alias mijn man)daar ik je wilde verrassen en je de nodige ‘ voor ‘  stress niet wilde bezorgen.

 

Moet eerlijk bekennen dat de behandelingen voor 95% Relax waren ontvangen, als ex-docente van jou werd ik toch gedwongen om alles goed te volgen.

 

De behandelingen voelden reuze goed aan en je liet je niet van je stuk brengen (of misschien stiekem wel)..nou zal je vertellen dat ik het tijdens de behandelingen niet hebt gevoeld. Top!

 

Voor mij was het een super leuke en aparte ervaring! (welke ik niet gauw zal vergeten). Heb ook jouw ruimte in het echt mogen bewonderen. Heel mooi gedaan! Mijn complimenten!

 

Ben met een ontspannen gevoel teruggereden naar Zaandijk, de nodige water tot me genomen en in de avond nog na kunnen genieten van de behandelingen.

 

Ga zo door! en wie weet volgen de andere docenten van jou om ook een keer een van de heerlijke behandelingen bij je te reserveren. Veel succes!

 

Liefs,Francis.

 

 


zaterdag 29 januari 2011
Meta: Gefeliciteerd met je nwe. certificaat

Lieve Eljaad,

Proficiat!! Op deze manier mag René wel gaan uitbouwen, want dan komen we een dagje Relax4Her doen...

En het ís allemaal al zo ontspannen, ga zo door, tot onze volgende afspraak in januari.

Liefs Meta


donderdag 30 december 2010
Agnes: Heerlijk

Hoi Eljada,

de hotsone massage en de voetreflex waren heerlijk.

Dit kan ik iedereen aanbeveln.


woensdag 29 december 2010
Francis: Complimenten en felicitatie

Sorry Eljada voor de hele late reactie, maar liever laat dan nooit!

 

24 september was je gekomen om als model te liggen voor een nieuwe collega voor de klassieke massage gezicht, aan jouw gezichtsuitdrukkingen kon ik lezen welke technieken niet correct werden uitgevoerd. Na de massage was het jouw beurt om op te schrijven wat volgens jou tijdens haar uitvoering niet goed ging.

 

 

Weet uit ervaring dat dit niet echt een makkelijke opdracht is geweest, maar alles wat ik voelde en niet goed ging tijdens haar gezichtsmassage op mijn hals, gezicht en decolleté vond ik terug in jouw aantekeningen.

 

 

Ben super trots op je! En vind je enorm gegroeid in zo’n korte tijd! Jouw prestaties zijn tig keer beter dan de prestaties van sommige ex-cursisten die al jaren hun diploma schoonheidsspecialiste hebben behaald.

 

Ook wil ik je van harte feliciteren met het behalen van de cursus Hoofdhuidmassage! Klasse! Ga zo door!

 

Liefs, Francis.

 

 

 

 


zondag 12 december 2010
Meta

lieve Eljaad,

Nogmaals hartelijk bedankt, ik voelde me herboren.Ben blij dat ik al een nieuwe afspraak heb gemaakt.Ga ik zeer uitgerust met vakantie.

Wat betreft de massage aan mijn linkerbeen:het heeft niet zoveel gedaan... dus ik ben bang dat het geen zoden a.d. dijk zet het zal wel met de rugzenuw te maken hebben denk ik...

lieve groetjes

meta

 


zaterdag 09 oktober 2010
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message