Winette Nijdam
Hallo Eljada,

Natuurlijk wil ik ook wat in het gastenboek schrijven!
Helemaal top dat je nu ook online kan boeken.
De flexibelheid van behandelingen vind ik helemaal geweldig. Wat voor mij een echte verwennerij is. Ik hoop dat je de curses voor fibromyalgie en trickerpoints goed zal doorlopen en mij dan lekker als oefenpersoon kan gebruiken haha. In elk geval heb ik vandaag weer genoten van de heerlijke ontspanningsmassage welke gecombineerd met hotstone. De klant is echt koning bij jou (in mijn geval een koningin). Ik hoop dat je jonge bedrijfje heel oud mag worden.
Tot gauw maar weer.

Winette

donderdag 08 september 2011
meta: afgelopen behandeling

Lieve Eljaad,

Het was weer heerlijk, heb de hele dag het gevoel gehad nieuwe voeten te hebben gekregen....

En wat is het leuk om vriendinnenkorting te krijgen, het is een hele leuke geste!!

Ik zal je blíjven aanbevelen...

liefs Meta


dinsdag 05 juli 2011
Rosalinde: ontspanning

HEy Eljada,

Ik wilde je nog bedanken voor de heerlijke massage afgelopen zaterdag!! Het was een tijdje terug voor mij, dat ik gemasseerd ben. Het was voor mij totale ontspanning!! Heerlijk.

Ik hoop tot snel,

Liefs Rosalinde

 

 


woensdag 15 juni 2011
Elly Engels

Hallo Eljada en Rene,

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid en de heerlijke massages. Jammer dat we zo ver uit de buurt wonen anders had je er een paar vaste klanten bij. Hartelijke groeten uit Amersfoort van Mathilde, Sonja en Elly


zondag 17 april 2011
Erika: Geniet moment!!

Heerlijk genoten lieverd vorige week donderdag.... jou gouden handjes hebben mij weer volledig doen ontspannen.... en wat is een rug behandeling met dode zee modder een heerlijke belevenis, zo ook de Hotstone massage een echte aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.... heerlijk, heerlijk, heerlijk en zou willen dat ik bij je om de hoek woonde dan kwam ik elke week ff langs voor een verwennerijbehandeling! Ga zo door lieverd, je groeit nog steeds en wordt elke keer beter!

Dikke kus van je tantetje Kiss

Erika


vrijdag 01 april 2011
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message