Winette Nijdam

Hallo Eljada,

Nou je docente Francis mag met recht trots op je zijn!! Maar ik ben ook een beetje trots op haar dat ze het je zo goed heeft kunnen leren!!!
Ik heb erg veel baat bij de Fibro massages! En het liefst zou ik elke week bij je op de bank willen liggen om het allemaal een beetje beter te kunnen onderhouden. Soms denk ik wel eens "Fibromyalgie is een gebed zonder end" maar als ik dan bij jou van de tafel glij dan heb ik het gevoel weer even de wereld aan te kunnen. Top dus! En ben heel blij met alle resultaten van de behandelingen. Helaas is Fibromyalgie niet te genezen maar met de heerlijke behandelingen van jou is er toch goed mee om te gaan ;) Tot gauw! Je zeer tevreden klant Winette :)

 


dinsdag 05 juni 2012
Marloes Adema

Hoi Eljada,

je hebt mij gevraagd om een stukje te schrijven. Met liefde doe ik dat! Je bent een lieve vrouw en een warm persoon. Je massages zijn heerlijk! ik heb er al verschillende geprobeerd. De ruimte is altijd schoon en fris.

in april staat er weer een afspraak, elke keer weer kijk ik er erg naar uit!

Lieve groet, 

Marloes


zondag 18 maart 2012
Winette Nijdam

Yeeeehhh we kunnen op de tafel voor een echte fibro/trickerpoint massage!!! En ik ben vast de eerste die je onder handen gaat nemen!! kan haast niet wachten weet zeker dat het weer heerlijk relaxen wordt (ook al zal het af en toe pijn doen ;) maar ben bij jou gelukkig in goede handen!
Tot gauw (waarschijnlijk pik ik de data van mijn dochter en mag zijzelf een week later) groetjes tot gauw!

 


zaterdag 04 februari 2012
Trotse ex-docente

Hoera, hoera hoera! meid van harte gefelictieerd met je nieuwe aanwinst fibromassage! een mooie behandeling om te geven en zeer welkom bij een ieder die hier last van heeft!

Je timmert goed aan de weg! ga zo door! Ik wil je ontzettend veel succes en geluk wensen met je zoveelste uitbreiding!

Liefs,Francis.


dinsdag 03 januari 2012
eta

hoi Eljada,

Ik kijk erg uit naar mijn hotstone gezichtsmassage a.s. maandag.

het heeft veel te lang geduurd, deze keer, maar goed, vakantie was ook belangrijk.

Werkze deze week en tot maandag

liefs Meta en groetjes aan René en de kids


dinsdag 18 oktober 2011
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message