Marloes Adema-Alders

Hoi Eljada,

Na de hydromassage was ik heerlijk soepel en ik voel duidelijk verschil! Hiervan heb ik veel profijt gehad. De massage was eerst even wennen, maar wel echt prettig!
Ik heb de rugmassage gemist en ben blij dat ik ondanks mijn zwangerschap hiervan tóch kan genieten.

 

Tot de volgende keer!

Liefs Marloes


donderdag 13 december 2012
Francis, docente Hoofdmassage

Lieve Eljada,

Langs deze weg wil ik je nog hartelijk bedanken  voor jouw mooie aanbeveling die je hebt achtergelaten op Marktplaats. Ook deze cursus ging je wederom goed af. Uiteraard even oefenen om alle technieken eigen te maken, maar met ondersteuning van het instructieboek gaat het lukken! Deze Hoofdmassage is niet zomaar een Hoofdmassage, het gaat veel verder met effectieve technieken en diverse facetten en is te splitsen in diverse losse behandelingen waardoor je meer te bieden hebt.

Ik wens je heel veel geluk met het geven van de komende nieuwe behandelingen. Je hebt er weer mooie behandelingen bij. En voor degene die het nog niet wisten, zij is inmiddels ook Triggerpointbehandelaar. Woont u in Alkmaar…reserveer een van de mooie, werkende en verantwoorde behandeling(en) bij haar, zij heeft volop keuze, is bekwaam en heeft heel veel liefde voor haar vak! Ditmaal sluit ik niet meer af met…het gaat je lukken…maar, het is je gelukt! Klasse!

En zover ik weet komen er nog meer cursussen die je graag wilt volgen. Heel veel succes! En nogmaals bedankt voor de zoveelste mooie aanbeveling die ik heb mogen ontvangen bij alle gevolgde cursussen hier. Zie je graag terug als model voor de Hoofdmassage voor een nieuwe cursist terug.

Liefs, Francis.


zondag 28 oktober 2012
Monique Olsder

Helemaal goed, die triggerpointmassage! Ik was bang dat mijn vakantie in het water zou vallen vanwege erge rugklachten. Gelukkig mocht ik met spoed bij je langskomen. Een tweede sessie vond plaats op de ochtend van vertrek naar mijn vakantiebestemming. Jij hebt mij geleerd waar de klachten vandaan komen en hoe ik deze zelf kan behandelen. Gevolg: een heerlijke vakantie en al tijden bijna pijnvrij! Super, bedankt!
 
Groeten, Monique 


dinsdag 11 september 2012
Francis collega Triggerpoint behandelaar

Lieve Eljada!

Je bent geslaagd voor de Triggerpoint! Meid van harte gefeliciteerd! ik heb nu een collega Triggerpoint erbij. Je bent een van de weinige collega’s die zo hard aan de weg timmert!

Ben ozo trots op jouw capaciteiten! Je verdient een hele dikke pluim!

Op naar de volgende cursus…wens je al het geluk van de wereld en uiteraard weer veel suc6!

 

Tot gauw, liefs,Francis.


vrijdag 13 juli 2012
Marnix

Al jaren liep ik continu met een stijve nek/ vastzittende rug en schouders. Sinds de behandelingen zijn de klachten echt enorm verbeterd en door regelmatige behandelingen functioneer nu ik véél beter! Top Eljaad!

 


woensdag 06 juni 2012
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message