Brenda Ulrich

Beste Eljade,

 

Ik inmiddels een paar keer bij je geweest voor een triggerpointmassage en ik voel duidelijk verbetering ! De pijn die ik had is weg. Ik daarentegen blijf nog even hangen bij je in de pratktijk want ik vind het heerlijk om me door je te laten masseren. Het houdt me soepel en ontspannen.

Je hebt een mooie praktijk. Het straalt rust, gemoedelijheid en professionaliteit uit. Als collega masseur en als tevreden klant zal ik je dan ook zeker aanbevelen !

Gr Brenda


maandag 13 januari 2014
Erika van Iterson

Lieve Eljada,

Even een klein berichtje van je tante ;-) Jou enthousiasme, gedrevenheid en harde werken, zowel in je praktijk als in je gezin, inspireert mij enorm, it runs into the family, maar toch :-).... Heerlijk met jou over allerhande (massage) zaken te kunnen praten. Te jammer dat we zo ver uit elkaar wonen, maar ja gelukkig hebben we Whatsapp en Telefoon en what zo ever!!

Lieve schat ga vooral zo door en hoop echt snel weer eens bij je te kunnen zijn voor ook zo'n heerlijke verwen massage.... die ik ook jou, vise versa, van harte wil geven!!

Dikke kus,

Erika


woensdag 06 november 2013
Martine Stam

Ik heb vandaag weer een heerlijke massage gehad. Helaas voor de laatste keer want ik ga verhuizen. Ik beveel de massages van Eljada van harte bij iedereen aan! Ik heb verschillende vormen van massage uitgeprobeerd en allemaal waren ze even goed.

Eljada is goed in haar vak en je voelt je direct bij haar op je gemak. Ze is heel vriendelijk, bescheiden en attent. Bij een massage van een kwartier kan Eljada je het gevoel geven dat die een half uur duurt, omdat ze met veel aandacht en toewijding de massage geeft. Als je wilt praten met Eljada tijdens de massage is dat goed, maar als je lekker stil wilt zijn en genieten is dat ook goed. Stiltes zijn nooit ongemakkelijk.

De ruimte waarin ze de massage geeft is comfortabel en van diverse gemakken voorzien. Kortom: een massage bij Eljada is een aanrader!


dinsdag 15 oktober 2013
Germa Houdijk

 

Ha Eljada!

Bedankt voor de heerlijke massage! Ik wil je even laten weten dat ik vandaag geen klachten heb geconstateerd. Dit wil ik je even laten weten omdat je me dit de vorige keer gevraagd had.

Ik kijk uit naar de volgende massage!

Groetjes Germa


donderdag 04 april 2013
Francis

Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van Relax 4 Her! (en uiteraard ook voor Him). Ik wil je buiten het chocolade kaartje ook langs deze weg jouw hele lieve en nieuwe klanten toewensen.

Heel veel succes!

Liefs, Francis.


maandag 01 april 2013
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message