Anne-Marie Stoetman: Beste Eljada

Ik heb nu een paar ontspanningsmassages bij je gehad, één keer een hydromassage en één keer een fibromassage. Allemaal heel erg lekker! Je pakt alles professioneel aan: een schone, rustige ruimte, een goed verzorgde website, snelle reactie via mail/telefoon, je blijft nieuwe opleidingen volgen... maar wat mij vooral steeds terug doet komen, is de aandacht waarmee je de massages geeft. Als iemand je aanraakt, kun je voelen of diegene met zijn/haar hoofd bij die aanraking is, of de dingen maar een beetje afraffelt. Dat laatste is bij jou in mijn ervaring nooit het geval! Dankjewel voor de verwennerij, ik kijk uit naar de volgende massageSmile


vrijdag 11 juli 2014
Natashja

Hey Eljada, 

Ik heb ontzettend genoten van de zwangerschapsmassage! Heb me sinds tijden weer eens echt kunnen ontspannen, dank je wel daarvoor.

Verheug me alweer op de volgende afspraak!

Lfs

Natas


zaterdag 05 juli 2014
Francis

Lieve Eljada,

dank je wel voor het achterlaten van een aanbeveling via email op mijn site. En idd Marktplaats accepteert geen 2e, 3e of 4e aanbeveling (waardeloos). Heel fijn te lezen dat je iets had kunnen opsteken. Twee uur bijscholing is nooit weg, dat zegt heel veel over jou en hierdoor kun je op deze manier jouw klanten blijvend een professionele verantwoorde en een goede klassieke massage geven.


Je bent een cursiste die gaat voor perfectionisme en dat waardeer ik ten zeerste. Niets is teveel en je maakt altijd tijd om tussendoor extra een dag te komen als er geen model op voorhand is te regelen. Heb je wederom ervaren als een bloed serieuze cursiste en ben blij dat je het als leerzaam hebt ervaren.


Tot slot wil ik je nog van harte feliciteren met het behalen van module 3 voor de opleiding Triggerpoint coach! Maak bij deze een diepe buiging!


Nieuwe klanten uit Alkmaar, wilt u echt relaxen…deze professionele dame weet niet van ophouden, reserveer een van haar unieke en waardevolle behandelingen en voeg haar website bij Uw favorieten. Verlies haar niet uit het oog, haar kennende komen er steeds nieuwe behandelingen bij.  Wens je weer onwijs veel succes! Liefs, Francis.


zaterdag 15 maart 2014
Sabrina Burger

Beste Eljada,

Ik heb al jaren last van spierspanninghoofdpijn, al sinds mijn basisschooltijd. Ik heb van alles geprobeerd om er vanaf te komen, maar niets leek echt te helpen. Via een collega werd mij triggerpointmassage aangeraden. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij Relax 4 her. Hoewel de eerste massage niet echt prettig was omdat mijn hoofd-, rug- en nekspieren zo vast zaten, merkte ik al heel snel verbetering. Ik ben nu drie keer geweest, en bijna pijnvrij. Veel minder hoofdpijnklachten. Ik wou dat ik het eerder had gedaan. Eljada Bedankt!

 

Groetjes Sabrina


dinsdag 18 februari 2014
Tina knapen

Beste Eljada,

Bedankt voor de heerlijke zwangerschapsmassage. Ik heb er heel erg van genoten! Inmiddels is onze zoon geboren en ook hij is super ontspannen. Dat komt zeker ook door de heerlijke massages!

Heel erg bedankt en ik wil zeker voor een gewone massage weer trug komen!

 

groetjes Tina 


maandag 27 januari 2014
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message