Jolanda Koning: Genieten!

Hoi Eljada,

Ik ben net terug van weer een fijne massage bij/van jou. Heb weer enorm genoten. De twee eerdere ontspanningsmassages waren heel fijn, en nu deze hotstone was ook weer erg genieten. Stiekem extra genoten want deze keer was ik een zeer gelukkige winnares ivm de opening van je/jullie mooie salon!

Het is zeker een aanrader om bij Eljada een massage te reserveren, daar krijg je geen spijt van. Het lijkt of ik al jaren bij Eljada kom voor de massages.

Ik maak gauw weer een afspraak Eljada!

Groetjes Jolanda. 


donderdag 29 maart 2018
Rita Chaparro: Massage

Beste Eljada,

Dank je wel voor de heerlijke massage. Wat een geweldige gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Heerlijk op een elektrische deken gelegen, waardoor ik geen kou heb ervaren. Een aanrader voor iedereen als je even wilt ontspannen en opladen!!

Gr. Rita

 


dinsdag 27 maart 2018
Domenica

Was in januari 2017 voor het eerst bij Relax for her geweest voor een hoofd -, en gezichtsmassage.

Het was heerlijk! Eljada is professioneel te werk gegaan en voelde me na afloop erg ontspannen en goed. 

Verheug me al op de volgende behandeling.


donderdag 16 februari 2017
Manon

Héérlijke ontspannen massages! Ik kijk er iedere keer weer naar uit. Na de massages voel ik mij altijd helemaal rustig en relaxed. Eljada heeft veel aandacht voor je persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Bedankt!Smile


dinsdag 05 juli 2016
Nicky

Voor de eerste keer een heerlijke massage gekregen van een ontzettend lieve vrouw. Eljada, je hebt magische handen! En wat ben je lief. Supermooie, rustgevende salon waar je echt kunt relaxen. Ik kom zeker terug! 


zaterdag 28 mei 2016
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message