Relax 4 Her streeft naar openheid en transparantie, vandaar dat ik uitgebreid in ga op vragen die me in de loop der tijd zijn gesteld en/of die ik mijzelf heb gesteld. Mocht u een vraag hebben die niet is behandeld: schroom niet om te bellen of te mailen!

Wil Relax 4 Her de goedkoopste zijn?

Relax 4 Her heeft niet perse de ambitie om de goedkoopste te zijn, maar wél de beste. Dat betekent dat er alleen 1e klas materialen en oliën worden gebruikt en geen goedkopere derivaten die voor allergische reacties en irritaties kunnen zorgen. Mijn praktijk is aan huis gevestigd waardoor ik weinig onkosten heb en ik zeer concurrerend kan werken.

Accepteer je ook VVV cadeaubonnen/ Massagebon.nl bonnen?
VVV cadeaubonnen en Massagebon.nl cadeaubonnen worden niet meer geaccepteerd als betaalmiddel.
 

Betekent de naam ‘Relax 4 Her’ dat je alleen dames masseert?
De naam Relax 4 Her was aanvankelijk gekozen met het oog op de vrouwelijke doelgroep, maar inmiddels heb ik zo veel vaste mannelijke klanten dat ik dat onderscheid niet meer maak. Ik geef alleen geen erotische of sensuele massages.

Kan ik een behandeling annuleren of wijzingen?

Er kan altijd iets gebeuren waardoor uw afspraak niet kan doorgaan. Graag wil ik u vriendelijk verzoeken om bij verhindering uw afspraak minimaal 24 uur van te voren te wijzigen of te annuleren, zodat ik de gereserveerde tijd kan herboeken. U kunt via email of telefonisch annuleren. Wanneer ik de telefoon niet opneem kunt u een bericht inspreken of een Whatsapp sturen.

Indien u uw afspraak niet 24 uur van te voren heeft afgezegd of bij ‘no show’, ben ik genoodzaakt de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Deze afspraken maken deel uit van de algemene voorwaarden.

Hoe lang duurt de behandeling werkelijk?

Uit ervaring weet ik dat veel collega’s het uit- en aankleden, afrekenen en eventueel nieuwe afspraak maken bij hun behandeling rekenen. Deze tijd gaat dan ook van de feitelijke massagebehandeling af. Bij Relax 4 Her gaat dat anders. Bij mij begint de klok pas te lopen op het moment dat ik begin te masseren (tenzij u erg verlaat bent). Zo heeft u volledig ‘waar’ voor uw geld en weet u waar u aan toe bent.

Ontspanning betekent dus ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de tijd tijdens de behandeling!

Ga je in de toekomst nog andere massages aanbieden?

Bij mijn keuze voor een opleiding laat ik mij veelal leiden door de vragen van mijn klanten. Als er behoefte aan een bepaalde behandeling is, zorg ik ervoor dat ik het certificaat behaal.

En zo is en blijft de klant koning bij Relax 4 Her!