Shantala Babymassage

Logo Babymassage

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van je zoon/dochter! Na een veilig vertrouwd verblijf van negen maanden bij de moeder, blijft er grote behoefte aan intimiteit en lichamelijk contact. Babymassage is daarom voor beide partijen waardevol. Aanraking versterkt de hechting en liefde tussen ouder en kind.

Babymassage kan ook nuttig zijn voor baby’s met darmkrampjes, baby’s die overstrekken, onrustig zijn of veel huilen. Ook voor couveusekinderen en baby’s die door een moeizame start een tijd contact met de ouders hebben gemist is massage goed. Massage is het beste voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden oud. De babymassage kan alleen worden gereserveerd als cursus. Niet als losse massage.

Praktische informatie van de cursus babymassage:

Babymassage Relax 4 Her

Naast het geven van de uitleg van de babymassage is er tijd om een onderwerp te bespreken waar je meer over wilt weten. Bijvoorbeeld slaapgedrag, huilen, voorkeurshouding etc. Geef alsjeblieft aan waar je behoefte aan hebt. De cursus wordt in mijn praktijkruimte gegeven aan een baby met één ouder. Op deze manier kan ik de maatregelen in verband met Covid-19 opvolgen. Een les duurt ongeveer 45 minuten, het tarief van 2 lessen kost totaal €85. De betaling van de cursus wordt in één keer voldaan via pin of bankoverschrijving/betaalverzoek. Na afloop van de les krijg je een flesje olie en een syllabus mee.

Een afspraak bij jou thuis is ook mogelijk. Ik kom dan twee keer 45-60 minuten op locatie en de kosten zijn €95. Dit tarief is geldig voor een locatie in Alkmaar (exclusief eventuele parkeerkosten). Buiten Alkmaar, tot maximaal 25 km, geldt een kilometervergoeding van € 0,25 p/km. Heb je voorkeur voor een andere locatie? Neem alsjeblieft contact op voor de mogelijkheden.